Scarlett Johansson ei usko yksiavioisuuteen: ”Se ei ole luonnollista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodista kantautui juuri hyvin yllättävät erouutiset kun tämän hetken menestyneimpiin naisnäyttelijöihin lukeutuva Scarlett Johansson ilmoitti eronneensa aviomiehestään. Hän ja Romain Dauriac ehtivät olla naimisissa kahden vuoden ajan ennen eroa.

32-vuotias Scarlett Johansson on kertonut People Magazine -lehden mukaan, että hän ei usko yksiavioisuuden olevan ihmisille luonnollista. Näyttelijättären mielestä ajatus avioliitosta on hyvin romanttinen, mutta avioliitossa eläminen on useimmille ellei jopa kaikille ihmisille kuitenkin kovaa työtä.

Naisen mielestä se, että avioliitot epäonnistuvat niin usein ja ovat monille vaikeita kertoo jo siitä, että yksiavioisuus ei ole ihmisille luonnollinen asia. Scarlett Johansson kertoi kunnioittavansa avioliittoa elettyään sellaisissa itsekin, mutta naisen mielestä yksiavioisuus on kuitenkin vastoin ihmisten omia luonnollisia vaistoja ja haluja.