Aviomiehen romanttinen tempaus – seinälle 7 000 rakkaudenjulistusta

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jennifer Brinleyn aviomies järjesti vaimolleen ystävänpäiväyllätyksen, josta on vaikea pistää paremmaksi. Karkkien tai kukkien ostamisen sijaan mies täytti makuuhuoneen seinän tuhansilla romanttisilla viesteillä.

Yllätys ilmeni Brinleylle hänen saavuttua töistä kotiin. Aviomies oli liimannut pariskunnan kodin seinille yhteensä 7.000 post-it -tarralappua. Laput muodostivat pikselityylisiä sydämiä sekä teemaan sopivia tekstejä, ja niihin oli kirjoitettu romanttisia viestejä.

Mies ei ollut sentään liimannut viestejä seinälle yhden päivän aikana, vaan kiinnittti ne julisteisiin jotka hän riipusti seinille. Brinleyn mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun aviomies yllättää hänet suurieleisellä tavalla.

– Hänen lahjansa ovat aina övereitä ja todella mahtavia! Kun olimme seurustelleet 100 päivää, hän antoi minulle 100 punaista ruusua, nainen paljastaa Mashable-sivustolle.

 

View post on imgur.com