Bella Hadid rohkeissa kuvissa – versioi idolinsa poseeraukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias mallitulokas Bella Hadid on saanut nopeasti töitä mallina todella suurilta ja nimekkäiltä muotitaloilta. Äskettäin hänen kiinnityksensä Niken malliksi sai tosin rajun vastareaktion, sillä Bellaa pidetään liian laihana sporttisen yhtiön malliksi. Tällä kerralla Hadid versioi toisen huippumallin suosituimpia Calvin Klein -mainoskuvia.

Bella Hadid on nuoresta iästään huolimatta hyvin rohkea malli, joka ei ujostele esitellä omaa vartaloaan erilaisissa vaatteissa tai vaikkapa alasti. Tällä kerralla nainen poseerasi yläosattomissa kuvaajalle, joka otti hänestä samanlaisia kuvia kuin aikoinaan Kate Mossista.

Valokuvaaja Mario Sorrenti on E!News-sivuston mukaan kuvannut Kate Mossin kanssa Calvin Kleinin Obsession-nimiselle hajuvedelle mainoskuvat vuonna 1993, jolloin Bella Hadid ei ollut edes vielä syntynyt. Nyt Sorrenti otti samanlaiset kuvat myös Hadidista, joka suoriutui tehtävästään todella hienosti.