Reality-Daniellen rintavako kuin näyteikkunassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittiläinen realitysarja The Only Way Is Essex, eli Glamourelämää Essexissä, on tehnyt monista tähdistään suosittuja julkkiksia kotimaassaan, mutta vain harva heistä on onnistunut tekemään kansainvälistä uraa julkkiksena. Eräs tähdenlennoksi jäänyt kaunotar on Danielle Armstrong.

Danielle nähdään nykyisin enää vain harvakseltaan julkisuudessa. Ystävänpäivänä hän oli vierailemassa poikaystävänsä Daniel Spillerin kanssa Lontoossa sijaitsevassa Maze-ravintolassa.

27-vuotias Danielle Armstrong on tullut tunnetuksi The Only Way Is Essex -realitysarjasta, mutta kesällä 2014 hän oli otsikoissa myös tragedian merkeissä, sillä hän sai keskenmenon odottaessaan lasta silloisen poikaystävänsä James Lockin kanssa. Danielle Armstrong oli taannoin kovassa nosteessa, mutta sittemmin hän katosi parrasvaloista. Uusi tuotantokausi on tuomassa häntä takaisin.

Splash
Splash
Splash