Hulvaton perhepotretti julki – kuusivuotias sai tahtonsa läpi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alberto Pazzi -nimisestä miehestä on tullut somejulkkis, mutta melko erikoisella tavalla. Hänen yksi perhepotrettinsa vuosien takaa on lähtenyt leviämään sen jälkeen kun Pazzin ystävä oli julkaissut sen omalla Twitter-kanavallaan. Kuvassa mies on pukeutuneena pelottavaksi pelleksi.

Kuva on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa, ja ihmiset eivät pysty olemaan nauramatta kuvassa näkyvälle pikkupojalle, joka on saanut tulla vakavaan perhepotrettiin pellepukuun pukeutuneena. Poika on saanut pellepuvun lisäksi laittaa päähänsä vielä punaisen peruukin ja maskeerata kasvonsa täysin tunnistamattomiksi.

Pazzi on kommentoinut Buzzfeed-sivustolle, että hän oli kuvaushetkellä kuusivuotias ja aika tuhma lapsi. Pazzi oli jo pienenä huomannut, että hän pystyi saamaan vanhemmiltaan paljon enemmän anteeksi vain siksi, että hän on perheen pienin lapsi. Kuvaustilanne oli yksi niistä hetkistä, jolloin Pazzi halusi kokeilla rajojaan. Nykyään mies on sitä mieltä, että hänellä on aivan parhaat vanhemmat.