Katie Price julkaisi somekuvansa – fanit tyrmistyivät pienestä yksityiskohdasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja malli Katie Price tunnetaan suorapuheisuudestaan ja siitä, että hänellä on vahvoja mielipiteitä. Myös naista seuraavat fanit ova suorapuheisia, minkä vuoksi he eivät säästelleet sanojaan huomatessaan, että Price elää vielä osittain joulukuuta kotonaan.

38-vuotias Katie Price oli julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvan hänen olohuoneestaan. Kuvan tarkoitus oli näyttää miten epäsosiaalista seuraa naisella on kotonaan kun kaikki kuvassa näkyvät ihmiset istuvat ja näppäilevät puhelimiaan. Fanit huomasivat kuvan taustalla pienen yksityiskohdan, johon he kiinnittivät enemmän huomiota kun kuvassa näkyviin ihmisiin.

Fanit alkoivat ihmettelemään sitä, että eikö nainen siivoa kotonaan. Tämä johtui siitä, että monet huomasivat naisen talon ikkunoissa joulukuulta olevan tekstin: ”Happy x-mas”. Nykyään kannattaakin olla varuillaan sen suhteen millainen tausta julkaistavassa valokuvassa on, koska yllättävän moni tuntuu kiinnittävän siihen tänä päivänä huomiota.

So this is my evening with @officialkieranhayler @jomantell @mantelljulian all on their phones ?

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on