Mel B julkaisi poseerauskuvansa takahuoneesta – ei ole tunnistaa!

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, on musiikkiuransa jälkeen toiminut muun muassa America’s Got Talent ja X Factor Australia -ohjelmissa tuomarina. Tällä hetkellä Melanie on myös mukana Broadway-musikaali Chicagossa, jossa hän on esittänyt ikonista Roxie Hartin roolia joulukuusta lähtien.

41-vuotias Melanie on tällä hetkellä elämänsä kunnossa ja hän on treenannutkin nykyistä vartaloaan varten kiitettävän paljon. Melanie julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan musikaaliesityksen takahuoneesta, jossa hän on ollut valmistautumassa.

Naista ei ole tunnistaa takahuoneessa otetusta kuvasta. Kuvassa ihmisten katse kiinnittyy väistämättä teräksisiin vatsalihaksiin ja treenattuihin käsivarsiin. Kuvassa Melaniella on myös hiustyyli, joka muistuttaa Kim Kardashianin uusinta suoraa mustaa pitkää hiustyyliä, johon on tehty suora keskipääjakaus.

Walking the streets of NY like heyyyyy

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

Current mood hahaha

A post shared by Mel B (@officialmelb) on