Tästä syystä miehet rakastavat feministejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voisi ajatella, että sinkkumiehet pelkäävät liian itsevarmoja ja menestyneitä naisia, jotka pärjäävät omillaan. Uuden kyselyn mukaan asia ei kuitenkaan ole niin, koska valtaosa miehistä oli sitä mieltä, että itsenäinen ja vahva nainen oli kaikkien seksikkäin ja haluttavin.

Miehet nauttivat vahvojen ja tasa-arvoa myös treffeillä kannattavien naisten seurasta, koska he tarjoutuvat 78 prosenttia todennäköisemmin puolittamaan ravintolalaskun. Miesten mukaan vahvat naiset ehdottavat myös 25 prosenttia todennäköisemmin seksiä ennen heidän ensimmäistä kertaansa yhdessä.

Miehet pitivät vahvojen naisten kohdalla myös siitä, että he tarjoutuvat 45 prosenttia todennäköisemmin antamaan suuseksiä miehelle. Vahvat naiset ottavat miesten mukaan 95 prosenttia todennäköisemmin myös ohjakset makuuhuoneen puolella.

Sinkkunaiset ja -miehet määrittelivät vahvan naisen merkit hieman eri tavoilla. Naisten mielestä vahvan naisen määritteli hänen itsevarmuutensa, minkä jälkeen tuli itsenäisyys ja älykkyys. Miesten mielestä älykkyys teki naisesta vahvan, minkä jälkeen he vasta ajattelivat itsevarmuuden ja itsenäisyyden olevan myös joltain osin merkkejä vahvasta naisesta.