Vanhemmat nimesivät poikansa Iron Maideniksi – isän kirjoituksesta nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Boliviassa asuu nyt poika, jonka virallinen nimi on Iron Maiden Duran Ruiz. Santa Cruz de la Sierrassa 1. helmikuuta syntynyt poika sai maailmankuulun rockyhtyeen nimen, koska hänen isänsä on yhtyeen suuri fani. Tapauksesta nousi kohu, kun isä julkaisi kuvan syntymätodistuksesta Facebookissa.

Pojan isä Cesar Duran Alpire julkaisi kohun synnyttyä oman perustelunsa siitä miksi vanhemmat valitsivat pojalleen juuri tämän nimen.

– Uskomme, että joitain asioita ei voi jättää tekemättä vain koska pelkää seurauksia aivan toisten ihmisten sekunneissa muodostamista mielipiteistä. Jos poikani joskus päättää ryhtyä harrastamaan balettia, tulen antamaan hänelle täyden tukeni. Jos hän haluaa opiskella taidemaalausta, tulee hän saamaan vanhempiensa varauksettoman tuen. Nämä vain esimerkkeinä, perheenisä kertoi La Razon -lehdelle.

– Hänen äitinsä ja minä olemme tietoisia nimen mahdollisista tulevista seurauksista. Ei kai kukaan kuvitellut, että emme olisi tienneet, koska äiti työskentelee englanninkielen opettajana.

– Näyttää siltä, että kommentit heijastelevat ihmisten musiikkimakua. Toiset pitävät rockista ja toiset eivät, ja se näkyy heidän mielipiteissään nimestä. Kumpaa ryhmää pitäisi kuunnella enemmän? Ehkä tämä tilanne unohtuu ja poikani saa elää normaalin lapsuuden. Tuloksena on vahva mies, joka tulee aina tekemään itse omat päätöksensä ja antamaan vain välttämättömän huomion muiden mielipiteille.

Tapauksesta uutisoi Suomessa Soundi.