Fast and Furious -stunttiesitys – hurjapäisiä autotemppuja yleisön edessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Fast and Furious -elokuvasarja saa tänä vuonna jo kahdeksannen osansa. Pian hurjia autostuntteja päästään seuraamaan myös tosielämässä, sillä elokuvasarjan pohjalta ollaan työstämässä live-esitystä.

Stunttiesityksessä tullaan näkemään elokuvista tuttuja autoja ja kohtauksia. Fast and Furious -sarjan näyttelijöitä ei tosin ole kiinnitetty live-esiintymisiin. The Guardian -lehden mukaan maailmanlaajuiseksi kaavailtu kiertue alkaa tammikuussa 2018, mutta toistaiseksi esiintymispaikkoja ei ole paljastettu.

Elokuvasarjan kahdeksas osa, The Fate of the Furious, saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa 14. huhtikuuta. Elokuvasta julkaistiin taannoin Super Bowlin aikana ensiesityksensä saanut uusi traileri.