Käärme joutui myrkkyhämähäkin seittiin – tallentui videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kuten useat viimeaikoina verkossa levinneet videot ovat osoittaneet, australialaiset myrkkyhämähäkit ovat aivan omaa luokkaansa. Niiden edessä huomattavasti isommatkin eläimet ovat usein voimattomia.

Tuoreella Youtube-videolla käärmeen poikanen on löytänyt tiensä Australian Cobramissa sijaitsevalle autokorjaamolle. Sen matka päättyy kuitenkin lyhyeen matelijan jäätyä kiinni myrkyllisen punaselkähämähäkin seittiin.

Hämähäkki kipuaa alas seittiään pitkin, ja puree rimpuilevaa käärmettä sen selkään. Ötökkä selvisi todennäköisesti voittajana tässä mittelössä, sillä punaselkähämähäkkien myrkky on erittäin voimakasta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat