Kaikkien aikojen känniääliö – poliisi luki kuusi eri syytekohtaa!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Toisille ihmisille ei vain viina sovi. Tämän todistaa Yhdysvaltain Pittsburgissa asuva 51-vuotias Daniel Marchese, jonka humalainen ilta päättyi vankeuteen. Mies syyllistyi muun muassa autovarkauteen, terroriuhan tekemiseen, sukupuolisiveellisyyttä rikkovaan käyttäytymiseen ja aseen luvattomaan hallussapitoon.

Pittsburghilainen Daniel Marchese oli ensin varastanut Buick-merkkisen henkilöauton. Hän joi autolla ajaessaan Jack Danielsia. Sen jälkeen mies oli ajanut autonsa keskelle ruuhkaista moottoritietä. Hän oli laskenut housunsa alas, joiden alta paljastui vaaleanpunaiset naisten pikkupöksyt. Hän laski pikkuhousutkin alas ratin takana istuessaan.

Mies oli masturboinut kuljettajan penkillä sammumiseensa saakka. Paikalle saapuneet poliisit olivat saaneet känniääliöstä lukuisia valituksia. Marchese oli herännyt makkurista poliisien herättelyihin. Hän sanoi poliisille: ”Haista v*ttu, äitisi on neekereitä rakastava huora!”.

Huonostihan siinä kävi. Poliisit pidättivät Marchesen. Varastetun auton takakontista löytyi kaksi käsiasetta. Myöhemmin paljastui, että miehellä on pitkä rikoshistoria, johon kuuluu huumausainerikoksia, varkauksia ja julkijuopottelua, The Smoking Gun uutisoi.