Seksikkäin futistuomari pallotteli rannalla – upea näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi, koska hän pätevöityi Yhdysvalloissa jalkapallotuomariksi. Yhdysvaltojen presidentivaalien alla näyttävä kaunotar otti näkyvästi kantaa Donald Trumpin puolesta.

Nyt Claudia kuvattiin bikineissä rannalla, jossa hän vietti aikaansa muun muassa leppoisan pallopelin parissa.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash
Splash