Yksi penkkariasu oli ylitse muiden – tältä näytti mämmiasu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen lukuisten kuvien kera kuinka suomalaiset abiturientit jättivät taakseen säännöllisen koulunkäynnin ja aloittivat lukulomanssa perinteiseen tapaan näyttävästi. Asuja oli tuttuun tapaan laidasta laitaan, ja erityisesti Pete Parkkonen ja Donald Trump näyttivät olevan suosittuja aiheita.

PENKKARIIIIIIIT ??? olin mämmi! #abi #mämmi #penkkarit

A post shared by Aapo Rauha (@aapojou) on

– PENKKARIIIIIIIT! olin mämmi! #abi #mämmi #penkkarit, päivityksessä hehkutettiin.

Penkkareiden näyttävimmäksi ja hulvattomimmaksi asuksi nousi kuitenkin perisuomalainen perinneherkku. Nimimerkkiä Aapojou Instagramissa käyttävä nuori mies oli nimittäin pukeutunut mämmiksi. Kymppi-Maukkaat Oy:n mämmirasia taisi olla ainoa laatuaan koko maan penkkareissa, ja se keräsi eilen Suomen mittapuussa merkittävän tykkäysmäärän Facebookissa. Eilisen aikana kuvasta tykättiin peräti 2.300 kertaa.

Toinen suurta huomiota osakseen saanut asu oli Aku Hirviniemen siskon poika, joka oli pukeutunut penkkareissa ”Jari Aarnioksi tai Axl Smithiksi”. Tulos oli kuitenkin aivan kuin hän olisi pukeutunut Aku Hirviniemeksi, sillä yhdennäköisyys oli melkoinen. Myös Elovena-tyttö ja vankilatytöt niittivät suosiota.

Siskonpoika oli pukeutunut penkkareissa Jari Aarnioksi tai Axl Smithiksi. #penkkarit #penkkarit2017

A post shared by Aku Hirviniemi (@akuhirviniemi) on

On mullaki kamui, mut en halunnu niitä mun kans samaa kuvaa ??? #elovena #penkkarit2017

A post shared by Olga Ruuskanen (@olgaaaw) on

Ain't nobody fuckin' with my clique #penkkarit2017

A post shared by @fazny on