Bella Hadid kommentoi viimein eroaan – The Weeknd oli ensirakkaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuoden marraskuussa yksi seuratuimmista pareista päätti erota. Mallitulokas Bella Hadid ja The Weeknd -nimellä tunnettu popsensaatio Abel Tesfaye päättivät erota yli vuoden seurustelun jälkeen. Nyt Bella Hadid on avautunut erosta ensimmäistä kertaa haastattelussa.

Bella Hadid näki entisen poikaystävänsä Victoria’s Secret -muotinäytöksen lavalla, jossa Hadid käveli upean näköisenä kauniissa alusvaatteissa miehen ohi hänen laulaessa Starboy-hittiään. Monien mielestä hetki oli kuin elokuvista ja täydellinen siinä mielessä, että useimmat tahtoisivat entisen kumppanin näkevän itsensä eron jälkeen parhaimmillaan.

Bella Hadid kuitenkin paljasti Teen Vogue -lehdelle, että näytös ei ollut hänelle niin helppo kuin monet luulivat. Hadid kuuli kommentteja, joissa häntä kehuttiin rohkeaksi ja hänen sanottiin hoitaneen näytöksen mallikkaasti, mutta nainen kertoi tilanteen olleen hänelle kuitenkin todella vaikea.

Hadid kertoi, että hän tunsi eron painavan hänen sydämessään vielä hyvin raskaana kun hän joutui kohtaamaan entisen poikaystävänsä juuri eron jälkeen lavalla alusvaatteisillaan. Nainen vielä kommentoi, että rakkaus sattuu, mutta lopulta siitä on vain selvittävä.

Abel Tesfaye oli Bella Hadidin ensimmäinen poikaystävä. Hadid kertoi yhä kunnioittavansa miestä ja rakastavansa häntä. Kaunotar myönsi, että välillä asiat tekisi mieli hoitaa eri tavalla, mutta loppujen lopuksi hän ei kuitenkaan haluaisi polttaa mieheen siltoja, joiden rakentamiseen he ovat nähneet niin paljon vaivaa.