Seiska: Elastinen sai pojan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen räppäri Elastinen paljasti viime syksynä, että hän tulee saamaan tyttöystävänsä kanssa lapsen. Asiasta liikkui jo aiemmin huhuja, mutta sittemmin onnellinen räppäri uskalsi myöntää huhut ja kommentoi, että niin iloisia uutisia ei sovi kieltääkään.

Viime yönä Elastisen ja hänen Riina-kihlattunsa perhe kasvoi poikalapsella. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Äskettäin Elastinen jakoi Instagram-kanavallaan koskettavan kuvan, jossa nähtiin räppärin kihlatun vauvamasu. Puolison kasvot pidettiin yhä julkisuudelta piilossa, mutta mies oli silminnähden onnellinen pidellessään tulevan äidin kauniisti pyöristyneestä vatsasta kiinni. Mustavalkoisen ja herkän kuvan pariskunnan odotusajasta on napannut Sami Siilin.

Elastinen on kirjoittanut kuvan yhteyteen: ”Isot muutokset ja hienoimmat hommat lähestyvät. Mun perheeni pysyy poissa julkisuudesta, mutta haluan jakaa kanssanne tämän kuvan, jossa kannattelen maailmaa”. Kuvan kommenttikenttä alkoi nopeasti täyttymään iloisista viesteistä kun tutut, fanit ja ystävät halusivat onnitella tulevaa isää.