Instagram-kuvien taustalla kärsivällinen poikaystävä – näyttääkö tutulta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien Instagram-kaunottarien ja bloggaajien sosiaalisen median kanavat ovat täynnä mitä upeampia otoksia naisista. Kuvia voidaan luulla valokuvaajien tai ystävien ottamiksi, mutta usein totuus on kuitenkin se, että kaunottaren oma puoliso on kuvaamisesta vastuussa.

Facebookiin on perustettu hauska Boyfriends of Instagram -niminen sivusto, joka on omistettu tyttöystäviään kuvaaville poikaystäville. Miesten tulee olla hyvin kärsivällisiä ja kekseliäitä kuvatessaan kaunista tyttöystäväänsä, joka haluaa julkaista itsestään vain täydellisiä ja erikoisista kuvakulmista otettuja kuvia omille kanavilleen.

Bloggaajien ja Instagram-julkkisten kuvat ovat aina hieman kauempaa otettuja asukuvia ja selfie-kuvia, joiden takana on kuitenkin usein naisen oma mies. Miehet tekevät kaikkensa pitääkseen naisensa tyytyväisenä ja saadakseen heistä hyvän kuvan, minkä vuoksi moni joutuukin ottamaan kuvat välillä mitä omituisemmissa asennoissa.

Publié par Boyfriends of Instagram sur jeudi 3 mars 2016

Yes ?? girl ?? work ?? that ?? shit? Insta – @aaronjohngray

Publié par Boyfriends of Instagram sur mardi 14 février 2017

Boom… money shot

Publié par Boyfriends of Instagram sur dimanche 12 février 2017

Some say she's still running… ? – Joseph Ogilvie

Publié par Boyfriends of Instagram sur mercredi 1 février 2017

When you're on…. you're on? – Deccie Bear

Publié par Boyfriends of Instagram sur dimanche 29 janvier 2017