Nainen, näin laihdut ilman kaloreiden laskemista – 7 tehokasta esimerkkiä

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Laihduttamisessa on yksinkertaisimmillaan kyse siitä, että kuluttaa enemmän kuin syö. Kuuriluontoiset laihdutusurakat päättyvät yleensä huonosti, sillä ihmiset lihovat helposti takaisin alkuperäisiin – tai jopa suurempiin mittoihin. Seitsemän naista paljastaa nyt salaisuutensa, kuinka he laihtuivat ilman kaloreiden laskemista.

Women’s Health on julkaissut laihduttamista koskevan artikkelin, jossa keskitytään numeroiden sijaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Laihuutta tärkeämpää on saavuttaa terveempi keho.

Louisianasta kotoisin oleva Alexis Tizano laihdutti 33 kiloa kiinnittämällä huomiota ruoka-annosten kokoon. Nainen täyttää lautasensa puoliksi kasviksilla ja vihanneksilla, 25 prosenttia riisillä tai vastaavalla ja 25 prosenttia lihatuotteilla. Hän lopetti turhanpäiväisen napostelun, limonadien juomisen ja makeisten syömisen. Herkuttelu on kuitenkin sallittua sunnuntaisin yhden aterian aikana. Hän aloitti myös kuntosaliharjoittelun.

Thank God 󾍘🏾 #transformation #transformationtuesday #progress #weightloss #weightlossjourney #beforeandafter #beforeandafterweightloss

Publié par Alexis Tizano sur mardi 23 février 2016

Justine McCabe löysi avun selfie-kuvien ottamisesta. Hän liittyi kuntosalin jäseneksi ja otti itsestään ensimmäisen valokuvan. Sen jälkeen hän on napsinut otoksia päivittäin ilman, että se olisi ollut edes hänen tarkoituksensa. Kuvat toimivat naisen motivaattorina. Hän on jättänyt einekset ja prosessoidut ruoat pois ruokavaliostaan ja ottanut tilalle kasviksia, kanaa, kalaa ja täysjyvätuotteita. Hän on laihtunut puolessa vuodessa 36 kiloa.

Make today your Monday! ?? I have started and stopped more times than I can count. I was convinced I would be unhappy and overweight forever…until the day came that I had enough. Enough exhaustion, enough depression, enough self shame…enough of living in a body that didn't feel like me. Every single decision you make will get you closer than you were yesterday. Take the stairs, park further away, cut out that extra serving, go to the gym when you don't want to, learn to live healthy…and whatever you do…just keep moving. Keep doing. This is your start. • • • • #MondayMotivation #IChooseToLive #LiveInspired #KeepGoing #Happiness #Love #Life #Change #Weightloss #BestSelf #InstaGood #FitFam #Transformation #BodyPositive #Strong #SelfLove #fitspo #girlswithmuscle #fitness #realtalk #ThisIsMe #BoPo #SelfConfidence #Body4Me #IAmAllWoman #worthy #be #bodydysmorphia #newpath #TeamJustine

A post shared by Justine #ichoosetolive (@hairstargetsfit) on

I remember a time…before losing weight where I was afraid of loose skin, smaller boobs and stretch marks. I was afraid of anything but perfection. I realized quickly…those were the loud whispers of insecurity. For years my mind held me back from doing the work. Today…my body is anything but perfection…but I keep on keeping on. Sure I've lost a lot of weight…but I what I've truly gained are my wildest dreams, self love and real happiness! ?#ichoosetolive #keepgoing #limitless #happiness #progressnotperfection #bebrave #teamjonnystraws #neverfail #weightloss #weightlosstransformation #beforeandafter #fitspiration #fitness #fitmom #mystrongmoment #bestself #chicksthatlift #strong #limitless #girlswithmuscle #gymlife #fitlife #selfconfidence #transformation #weightlifting #cardiocatastrophe

A post shared by Justine #ichoosetolive (@hairstargetsfit) on

Maggie Fierro laihtui 14 kiloa jättämällä yösyömiset pois. Pienen lapsen äidin oma aika rajoittui iltakymmenen jälkeiseen hetkeen ja nainen ahtoi tällöin raskaita ja hiilihydraattipitoisia ruokia. Nykyisin nainen syö proteiinijuomia, hedelmiä, kasviksia, täysjyvätuotteita ja pähkinöitä. Hän välttelee prosessoituja eineksiä. Pienen lapsen äiti kuntoharjoittelee kotona hyppynarulla hyppien ja juoksumatolla juosten.

? @jaeatleta A M A Z I N G transformation!! Seriously well done girl!! •Ladies tag me in your before and after photos for a feature ☺️

A post shared by ❤️BBG | •*REFOLLOW*• (@kayla_itsines_b4andafter_new) on

Amelia Elliot ei laske kiloja. Hän luottaa peilikuvaansa ja vyötäröltä lähteneisiin sentteihin. Nainen osallistui Whole30-nimiseen haasteeseen, jossa saa syödä tiettyjä ruoka-aineita mielin määrin. Proteiinipitoisia ruokia ja hedelmiä syönyt nainen huomasi nopeasti muutoksia kehossaan parempaan suuntaan.

Merrilee Moore myöntää, että jojoili painonsa kanssa, kunnes ymmärsi olla stressaamatta laihduttamisesta. Hän yksinkertaisesti muutti ruokavalionsa terveellisemmäksi ja opetteli kokkaamaan puhtaista raaka-aineista. Hän muutti koko elämäntyylinsä ilman kuuriluonteista laihduttamista ja on nyt muutaman vaatekoon pienempi.

Sandy Lam kertoo tuntevansa olonsa paremmaksi nyt 52-vuotiaana kuin parikymppisenä ollessaan. Nainen jumppaa kotona ja suosii ruokavaliossaan terveellisimpiä raaka-aineita, kuten tummaa riisiä, kanaa, kananmunia, kalaa ja kasviksia. Hänen mukaansa terveelliset ruoat pitävät kylläisenä pidempään. Nainen on laihduttanut ruokavaliomuutoksen avulla 16 kiloa puolen vuoden aikana.

Myös kiinteämmän vartalon halunnut Melinda Wood myöntää, että kiinnittää enemmän huomiota ruokansa ravintoarvoihin kuin kalorimääriin. Hän välttelee muun muassa sokereita ja lisäaineita. Kaikki einekset ovat pannassa. Nainen hyödyntää mindfullnessia syömisessään, jolloin jokaiseen suupalaan, nälkään ja mielihaluihin tulee kiinnitettyä huomiota.

We have a tendency to be our own worst critics at times, and it's in these moments that it's so important to look back and remember how far we've come. I may have fallen off the wagon eating wise lately, but I also now have the ability to recognise it and pull my head into line without letting it drag on and on for months on end. Just finished week 6 legs #teamankleweights and while my legs are completely shattered I feel amazing. When we look after ourselves with good food and exercise it completely changes our mental state. I'm reenergised, focused and just feel so damn happy. Gotta love those post workout vibes. ✌️ . . #gooutandgetyours #bbgprogress #postworkouthigh #beyourownmotivation #bbgtransformation #bbg1beforechristmas #bbgholidayslay

A post shared by Melinda (@my.fit.healthy.life) on