Nainen paljasti miten Spandexit vaikuttavat kuvissa

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet julkisuuden valokeilassa paistatelevat kaunottaret kuten esimerkiksi Kardashianin siskokset ja poptähti Katy Perry ovat julkisesti kertoneet käyttävänsä muotoilevia alusvaatteita. Tiukat Spanx-alusvaatteet luovat hetkessä sen illuusion, että jokainen kurvi on täydellisen mutkaton ilman vatsamakkaroita tai alusvaatteiden rajoja.

Tiukat reisiä ja vatsaa muotoilevat alusvaatteet voivat saada osan mekoista näyttämään päällä paremmilta, mutta monien mielestä ne ovat kuitenkin epämukavat päällä. Nyt eräs Olivia-niminen nainen näytti inspiroivalla Instagram-kanavallaan millainen ero muotoilevilla alushousuilla oli hänen ulkonäkönsä ja olonsa kannalta.

Kuvaparin avulla nähdään, että Spanxit vetävät naisen vatsan tiukasti sisään ja litistävät sen. Alushousut olivat kuitenkin naisen mielestä niin epämukavat, että hän päätti hyväksyä vatsansa sellaisena kuin se on ja rullata Spanxit vatsan päältä pois. Spanxit voivat saada vatsan näyttämään sekunneissa kenties juuri sellaiselta kuin nainen on aina halunnut, mutta tiukkojen alusvaatteiden käyttämisellä on kuitenkin hintansa.

SPANX I bought some Spanx about a year ago, hoping it would slim my figure and I could wear body con dresses. Do you know how uncomfortable these things are ? breathing was not an option! I felt tight, uncomfortable and restricted in the first photo. The relief of taking them off was amazing!! Don't be fooled by campaign ads and TV shows and those fabulous insta models. Spanx are created to give the illusion of a flatter stomach and smaller figure. You don't NEED them. I feel totally fine in the second photo, and I can breathe again! You don't need an item of clothing in order to love yourself. You don't need to wear a tight piece of material in order to wear a dress or top. WEAR IT ANYWAY. You are FABULOUS. You are FLAWLESS. You are BEAUTIFUL. Don't let any fucker tell you otherwise. Love your damn self! ❤

A post shared by Olivia ? (@selfloveliv) on