Tanssiva koira sai kaverin – voivat nyt bilettää yhdessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa hauskoilla videoillaan sulostuttanut karvaton kiinanharjakoira Nathan tuli suosituksi koiran hauskasta tanssityylistä. Koira tanssi hupaisasti tuolia vasten videolla, josta tuli nopeasti sen julkaisun jälkeen viraalihitti.

Nathanilla on jo oma suosittu YouTube-kanava ja tuhansia seuraajia. Nathan tanssii aina musiikin mukana muiden koirakaverien katsellessa hölmistyneenä vierestä, mutta nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että Nathan on saanut itselleen taitavan kilpailijan toisesta talon asukista.

Yksi perheen koirista on alkanut opettelemaan Nathanin liikkeitä. Videolla nähdään miten kaksi koiraa tanssivat nyt musiikin tahdissa kummatkin kahdella takajalallaan seisten. Kumpikin rapsuttaa selkäänsä sohvaa vasten ja liikkuu musiikin rytmissä. Toivottavasti Nathan ei pidä koiraa pahana kilpailijana vaan ottaa siitä itselleen hauskan tanssikaverin myös jatkossa.