Nyt puhuu Angelina Jolie! Kommentoi viimein avioeroa Brad Pittistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi seuratuimmista Hollywoodin voimapareista katosi Angelina Jolien ja Brad Pittin ilmoitettua erostaan. Pariskunnalla on kuusi lasta, mikä on tehnyt erosta erityisen vaikean kummallekin osapuolelle. Nyt Angelina Jolie on antanut ensimmäiset kommenttinsa eroon liittyen.

Angelina Jolie ei ole aiemmin halunnut puhua medialle hänen avioerostaan, mutta nyt hän päätti viimein kommentoida asiaa BBC News -uutisten haastattelijalle. Haastatteluvideolla nähdään miten Jolie on herkistynyt ottaessaan perheensä puheeksi ja alkanut kyynelehtimään kertoessaan erostaan.

Angelina Jolie sanoi haastattelijalle heti aluksi, että hän ei halua kertoa erosta kovinkaa paljoa. Jolie jatkoi, että ero oli hyvin vaikeaa aikaa heille, mutta he ovat edelleen siitä huolimatta perhe ja he tulevat aina olemaankin perhe. Jolie toivoo, että ero ei hajota heitä vaan tekee heistä lopulta vielä vahvemman perheen.