Mitä ihmettä? Koira tatuoi miehen jalkaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on monia hauskoja videoita, joissa koirat näyttävät aivan siltä kuin niiden pää olisi kiinnittyneenä ihmisen vartaloon. Tällainen kikka on yleensä tehty niin, että koiralle on puettu jokin iso paita, jonka taakse omistaja on mennyt piiloon. Omistaja on laittanut tämän jälkeen omat kätensä paidan hihoista läpi, jolloin illuusio kädellisestä koirasta on valmis.

Tätä kikkaa on käytetty muun muassa rumpuja soittaviin koiriin ja aamiaispöydässä ihmisten tavoin syöviin koiriin, mutta tällä kerralla lemmikki pääsi kokeilemaan tatuoimista. Koira näyttää todella uskottavalta tatuoijalta musta huppu päässään tatuoidessaan miehen jalkaa.

Koira näyttää todella huvittavalta tatuoijan paikalla. Koiraa itse tatuoiminen ei tietenkään kiinnosta, minkä vuoksi sen katse monesti harhaileekin tatuointikoneesta ja miehen jalasta aivan muualle. Toivottavasti tässä ei kuitenkaan tehty aivan peruuttamatonta vahinkoa miehen jalkaan.