Multihuonekalu muuttuu kirjahyllystä ruokapöydäksi – yhdellä käden liikkeellä!

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Etenkin pienissä asunnoissa suositaan monikäyttöisiä huonekaluja, kun olohuoneen pöytä toimii säilytysarkkuna ja levitettävä sohva sänkynä. Nyt esittelyyn nousee huonekalu, joka muuttuu yhdellä vetoliikkeellä kirjahyllystä ruokapöydäksi.

Wayfair on esitellyt Facebookissa Convertible Dining Table -nimisen huonekalun, joka on saanut nopeasti näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Kyseessä on hauskalla tekniikalla varustettu huonekalu, jonka käyttötarkoitusta voi muuttaa kätevästi eri tilanteiden mukaan. Pöytää suositellaan esimerkiksi juhlissa käytettäväksi.

Hip Vintagen valmistama huonekalu ei kuitenkaan ole halvimmasta päästä. Sen myyntihinta on Wayfairin nettikaupassa noin 900 euroa. Toisaalta, kuinka monen asunnosta löytyy hylly, jonka päällä voi myös halutessaan ruokailla?

With a zillion things home, we want to make sure you don't miss our favorite finds! Introducing the Incredible Convertible Dining Table. Now THIS is multifunctional. http://bit.ly/2kGBG8R #YouNeedThis

Publié par Wayfair sur samedi 4 février 2017