Suvi Teräsniskalle oma Hartwall Areenan konsertti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu laulajatähti Suvi Teräsniska esiintyy 5. joulukuuta 2017 Hartwall Areenalla omassa Elämäni ilta -konsertissaan. Suvilla on ollut kaksi erityistä haavetta, joista toinen toteutui 4. helmikuuta uran ensimmäisen Emma-patsaan muodossa. Nyt on aika toteuttaa toinen.

– Tajusin, että ainoa este toisen haaveeni eli oman Hartwall Arenan konsertin edessä olen minä itse. Nyt on aika hyväksyä se, että voin toteuttaa unelmani jos vain itse haluan. On itsevarman Suvin aika. Sellaisen Suvin, joka uskaltaa tehdä ison liikkeen, ottaa paikan lavan keskeltä ja yleisön edestä selkä suorana, Suvi Teräsniska kertoo.

Pari viikkoa sitten Suvi sai uransa ensimmäisen Emma-palkinnon vuoden iskelmäalbumista ja perjantaina hänet palkittiin Iskelmä-gaalassa vuoden naisartistina. Syksyllä Suvi ihastutti katsojia tulkinnoillaan Vain elämää -ohjelmassa. Kaikki Suvin aiemmat albumit ovat myyneet vähintään platinaa, yhteensä hänen levyjään on myyty yli 300.000 kappaletta.