Erilainen supermalli varasti show’n – teki vitiligosta tavaramerkkinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallit ovat usein kuin samasta muotista tehtyjä, koska heidän tulee työkseen poseerata muun muassa catwalkeilla ja antaa päähuomio yllään oleville asuille. Yleensä kaikenlaiset poikkeavuudet ovat malleille ongelma, ellei niistä sitten tee itselleen voimavaraa.

Näin on toiminut esimerkiksi 22-vuotias kanadalainen supermalli Winnie Harlow, jolla on vitiligo, eli ihon pigmenttihäiriö. Nyt supermalli kuvattiin catwalkilla Lontoon muotiviikoilla Julien Macdonaldsin syksyn 2017 malliston muotinäytöksessä.

Winnie Harlow on kyennyt muodostamaan vitiligostaan oman tavaramerkkinsä, josta hänen tunnistetaan jo kaukaa. Hän on pigmenttihäiriöstään huolimatta menestynyt mallina upeasti, ja samalla hän on toiminut näyttävästi iho-ongelmaisten puolestapuhujana julkisuudessa. Ongelma ei ole lainkaan harvinainen, mutta valtaosa pyrkii sen piilottamaan.

Splash
Splash
Splash