Charlotte McKinney rannalla – rinnat pursuivat pienistä bikineistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismalli Charlotte McKinney nousi suuren yleisön tietoisuuteen tammikuussa, kun hän esiintyi Carl’s Jr. -hampurilaisketjun kohutussa mainoksessa. Pian hänet nähdään sivuroolissa Baywatch-elokuvassa. Kate Uptonin haastajaksikin kutsuttu tähti on kovassa nosteessa.

Eilen Charlotte McKinney kuvattiin nauttimassa vapaapäivästään Miami Beachin rannalla, jossa hän otti aurinkoa pienenpienissä bikineissä. The Setai -hotellin rannalla makoilleella povipommilla oli ongelmia bikineihinsä nähden jo liiankin suuren povensa kanssa.

Floridasta kotoisin oleva Charlotte McKinney ryhtyi tavoittelemaan uraa mallina ollessaan 17-vuotias. Nykyään 23-vuotias vaaleaverikkö käytti Instagram-tiliään portfoliona. Charlotte noteerattiin Esquire-miestenlehdessä, ja sittemmin hänet on nähty muun muassa muotibrändi Guessin mainoskampanjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash