Pelipaita varastettiin Super Bowlissa – arvo huikeat 500 000 dollaria!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin urheilumaailman katseet kääntyivät Yhdysvaltoihin ja Super Bowliin, jota seurasi koko jopa miljardi katsojaa. Ottelun aikana stadionilla tehtiin erikoinen rikos, kun The New England Patriotsin Tom Bradyn pelipaita katosi mystisesti pukuhuoneesta Houstonin NRG-stadionilla.

Houstonin poliisin mukaan paita ilmeisesti varastettiin. Kyseessä ei ollut mikä tahansa pelipaita, sillä Super Bowl -pelipaidan arvoksi on rikosilmoituksessa määritelty huikeat puoli miljoonaa dollaria. Paidan arvoa kohottaa myös se, että The New England Patriots voitti Atlanta Falconsin lukemin 34-28. Poliisi tutkii tekoa paidan suuren arvon vuoksi törkeänä varkautena.

– Panin paidan kassiin ja kun tulin takaisin se ei ollut enää siellä. Se on ikävää, koska paita oli mukava muisto. Jos se löytyy jostain eBaysta, joku voisi ilmoittaa siitä minulle, jotta voin saada sen takaisin, Tom Brady kommentoi.