Tyyliniekka laajentaa naisten pukeutumiseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miesten pukeutumiseen, rannekelloihin ja lifestyle-sisältöihin keskittynyt Tyyliniekka laajentaa fokustaan laadukkaaseen naisten pukeutumiseen. Kohderyhmän hallittuun kasvattamiseen on panostettu rekrytoimalla toimittajaksi suosittua Taloja ja toiveita -blogia kirjoittava Johanna Lundán.

– Lukijamme ovat jo pidemmän aikaa toivoneet meiltä laadukkaita naisten pukeutumista käsitteleviä sisältöjä, johon pystymme nyt vastaamaan. Lyömme samalla kertaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä Johannan mukaantulon myötä saamme osaamista kodin sisustamisen sisällöntuotantoomme, Tyyliniekan päätoimittaja Matti Airaksinen iloitsee.

Tyyliniekka on kasvanut yli 100.000 kuukausittaista lukijaa tavoittavaksi verkkomediaksi. Tyyliniekan mediaperheeseen kuuluvat myös kansainvälinen Stylefellow-verkkolehti sekä Suomen vanhin ja suurin itsenäinen kelloyhteisö Kellofoorumi. Yhdessä nämä palvelut tavoittavat lähes 150.000 lukijaa kuukaudessa.

Tyyliniekka tarjoaa laadukkaasti toteutettuja sisältömarkkinoinnin ratkaisuja brändeille, jotka haluavat tavoittaa ostovoimaiset nuoret aikuiset.