Abigail Ratchfordin povi ei ollut mahtua bileasuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on nousevaa uraa tekevä mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan.

Nyt Abigail Ratchford kuvattiin viettämässä railakasta bileiltaa Los Angelesin maineikkaalla Hyde-klubilla yhdessä ystäviensä kanssa. Seitsemän miljoonan Instagram-seuraajan julkkisneitokainen oli pukenut ylleen hänen kurveihinsa nähden melko pienikokoisen punaisen bileasun.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.

Splash
Splash
Splash