Uskomaton näky: Pari harrasti seksiä liikkuvan moottoripyörän päällä?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Paraguayn Encarnacionissa ajaneet autoilijat joutuivat hieraisemaan silmiään viime lauantaina kaupungin päätiellä. Mies ja nainen nähtiin harrastamassa seksiä liikkuvan moottoripyörän päällä keskellä vilkasta liikennettä.

Näky ikuistettiin videolle ohi ajaneen autoilijan toimesta. Tapaus on herättänyt verkossa kiivasta keskustelua, sillä tekoa pidetään vakavasti liikenneturvallisuutta vaarantavana. Kaiken lisäksi pari ei käyttänyt ilta-ajelunsa aikana edes kypäriä.

The Sun -lehden mukaan Paraguayn poliisit tutkivat parhaillaan tapausta. Mikäli pari jää kiinni, saattaa heitä odottaa satojen eurojen arvoiset sakot tai jopa vankeusrangaistus.

 

Amores que matan!!!!!!!! Autoridades Nacionales y ciudadania en general , hacemos un llamado a todo el país a poner…

Publié par Leo Florentin sur samedi 18 février 2017