Mies näyttää esimerkkiä – baletti kuuluu kaikenkokoisille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joitakin liikunnallisia harrastuksia voidaan pitää vain hoikille ihmisille sopivina. Useiden esimerkkien myötä on saatu kuitenkin huomata, että tällainen kapeakatseinen käsitys on monissa tapauksissa väärä. Nyt eräs balettitanssija näyttää upealla videolla, että tanssiminen ei katso kokoa.

Kerroimme hetki sitten ylipainoisesta naisesta, jonka viesti oli se, että jooga kuuluu kaikille. Nyt Pittsburghissa asuva balettia tanssiva Erik Cavanaugh näyttää kuvaamallaan videolla, että myös vaativa balettitanssi kuuluu kaikille ikään ja kokoon katsomatta.

Erik Cavanaugh tanssii vaativan balettikoreografian videolla, joka rikkoo monien ennakkoluulot siitä miltä balettitanssijan tulisi näyttää. Mies on taipuisa, ketterä ja voimakas tanssiessaan balettia. Video todistaa jälleen, että oma tahtotila ja harjoitteleminen ovat ainoita merkitseviä asioita sen suhteen mitä ihmiset pystyvät tekemään ja saavuttamaan.