Oksettava löytö ravintolan lattialta – vei ruokahalun kertaheitolla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ravintoloiden hygieniatason odottaa olevan huippuluokkaa, sillä maksavien asiakkaiden sairastuminen saattaisi koko bisneksen nurin. Etenkin internetin kultakaudella huono maine leviää nopeasti. Näin kävi myös Bostonissa sijaitsevalle Brewers Fayrelle.

Will Robinson oli ollut syömässä bostonilaisessa ravintolassa ystävineen. 22-vuotias mies oli vahingossa pudottanut puhelimensa ravintolan sohvamaisen istuimen alle. He alkoivat etsiä laitetta kaverin kännykän taskulamppuominaisuutta apuna käyttäen.

Kun miehet vilkaisivat tuolin alle, näkivät he rotanloukkuun kiinni jääneen jyrsijän raadon. Ravintolapäällikkö oli myöntänyt kaveruksille, että he joutuivat käyttämään rotanloukkuja, koska lähellä tapahtuvat peltotyöt olivat ajaneet jyrsijöitä heidän tiloihinsa. Nyt sana on levinnyt ja moni ihmettelee, miksi rottaongelmasta kärsivä ravintola ei sulje oviaan, Lincolnshire Live -uutisoi.