Streamaaja kuoli kesken 24 tunnin pelisessionsa

Ohhoh! Pelit · Tim Isokivi

Suosituista livestream-videoistaan tunnettu Twitch-käyttäjä Brian ”Poshybrid” Vigneault on menehtynyt kesken pelisession. Miehen tarkoitus oli pelata World of Tanks -peliä yhtäjaksoisesti 24 tunnin ajan kerätäkseen rahaa Make-A-Wish -hyväntekeväisyysjärjestölle.

Vigneault keskeytti pelisession noin 22 tunnin paikkeilla poistuakseen tupakalle. Mies ei palannut jatkamaan lähetystä, mutta katsojat luulivat hänen vain nukahtaneen. Vigneaultin ystävän yrittäessä ottaa mieheen yhteyttä seuraavana päivänä viestiin vastasikin poliisi.

Virginia Beachin poliisilaitos tutkii parhaillaan 35-vuotiaan miehen kuolinsyytä. IGN-sivuston mukaan tapaukseen ei uskota toistaiseksi liittyvän rikosta. GoFundMe-palveluun on sittemmin avattu sivu, jossa kerätään rahaa Vigneaultin perheelle ja kolmelle lapselle.