100 ihmisen parhaat tanssiliikkeet: ”Näytti paremmalta humalassa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokaisella ihmisellä on oma persoonallinen tyyli tanssia ja liikkua musiikin tahdissa. Osa eläytyy musiikkiin ja heittäytyy kunnolla sen vietäväksi kun taas osa tyytyy seuraamaan vauhdikkaampia tanssijoita sivumpaa ja hytkymään itse hillitymmin musiikin rytmissä.

Nyt videolla nähdään sadan eri ikäisen ihmisen parhaat tassiliikkeet, joihin he luottavat tilanteessa kuin tilanteessa. Ihmiset alkoivat kameran kuvatessa tanssia kuvaajan pyynnöstä, mutta he eivät osanneet kuvitellakaan miten kiusallista ilman musiikkia ja ystäviä tanssiminen voi olla.

Tanssilattialla musiikin soidessa tanssiminen on ystävien ympäröimänä hauskaa ja rentoa. Yksin heiluessa ja kameran kuvatessa tilanne on kuitenkin hieman erilainen. Yksi tanssijoista kommentoikin tilanteen olevan hyvin kiusallinen. Hän oli myös sitä mieltä, että tanssiliikkeet näyttivät paremmilta humalassa.