Miss Englanti 2004 bikineissä Dubaissa – paparazzikuva voi viedä hänet vankilaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-fanaatikkona tunnettu vuoden 2004 Miss Englanti Danielle Lloyd vietti taannoin kaksi vuotta hiljaiseloa julkisuudesta, koska hän perusti perheen miehensä Michael O’Neillin kanssa. Parhaillaan Danielle on lomailemassa auringossa lempipaikassaan Dubaissa. Nyt julkkispari on mokannut rajusti.

Äskettäin uudesta raskaudestaan ilmoittanut Danielle Lloyd ja Michael O’Neill kuvattiin eilen rannalla, jossa Danielle näyttäytyi bikineissä ja miesystävä t-paidassa ja shortseissa. Paparazzien kuvatessa pari yllätti halaamalla ja suutelemalla toisiaan rannalla. Hellä tempaus voi johtaa vielä vakaviin seurauksiin, sillä Dubaissa hellyydenosoitukset julkisilla paikoilla on kielletty jyrkästi.

Vuonna 2010 brittipari tuomittiin kuukaudeksi vankilaan, koska he olivat suudelleet ravintolassa. Vankilatuomion lisäksi parille rapsahti 200 euron sakot alkoholin nauttimisesta. Pariskunta, kun paikallinen nainen oli ilmoittanut poliisille nähneensä heidän suutelevan toisiaan huulille ravintolassa turistien suosimalla Jumeirah Beach Resort -hotellialueella.

Vuonna 2013 intialainen 28-vuotias mies ja filippiiniläinen 25-vuotias nainen tuomittiin vankilaan, kun pikkulapsi oli nähnyt heidän suutelevan julkisesti. Lapsi kertoi tapauksesta äidilleen, joka hälytti paikalle poliisit. McDonald’sissa työskennellyt seurusteleva pari tuomittiin peräti vuodeksi vankilaan ja lisäksi heidät määrättiin karkotettavaksi tuomion kärsimisen jälkeen.

Splash
Splash
Splash
Splash