Mies kyllästyi olemaan lihava – seuraukset ällistyttävät jokaisen!

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Andy Albertson kertoo olleensa tunnesyöppö. Häntä oli kiusattu 11-vuotiaasta saakka, ja mies ahtoi itseensä pikaruokaa, herkkuja ja limonadia olon parantamiseksi. 22-vuotiaana hän huomasi painavansa 144 kiloa. Sitten hän kyllästyi olemaan lihava.

Ala-asteelta saakka jatkunut kiusaaminen sai Andy Albertsonin epävarmaksi. Jopa opettaja oli arvostellut kovaäänisesti pojan painoa koko luokan edessä. Nyt mies tunnustaa inhonneensa myös itse omaa ulkonäköään. Vielä enemmän hän inhosi muiden reaktioita.

Tammikuussa 2015 Andy päätti ottaa härkää sarvista ja aloitti armottoman kuntoilemisen. Mies kävi päivittäin kuntosalilla ja teki joka päivä tunnin pituisen juoksulenkin. Hän vaihtoi epäterveellisen ruokavalion useisiin pieniin ja ravintorikkaisiin annoksiin. Kun Andy oli laihduttanut 25 kiloa, turvautui hän henkilökohtaisen kuntovalmentajan apuun. Andy painoi vuoden päästä 79 kiloa.

– Olen kuin eri ihminen. Rakastan uutta ulkonäköäni. Nautin suunnattomasti salilla käymisestä ja itseni haastamisesta fyysisesti, nyt 63-kiloinen mies Andy kertoo The LAD Bible -julkaisulle.

On January 29th I took part in my first 5k. There was a time in my life that I would have never thought about, much less…

Publié par Andy Albertson sur jeudi 9 février 2017

At his heaviest, he weighed 317 pounds

Publié par Today Show sur jeudi 16 février 2017