Äidin hupaisa taskumatti – kukaan ei aavistanut mitään

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elämä ei ole aina pelkkää ruusuilla tanssimista, minkä vuoksi moni aikuinen yrittääkin välillä salakuljettaa vaikeisiin tilanteisiin hieman helpotusta itselleen alkoholin muodossa. Kerroimme hetki sitten äidistä, joka oli naamioinut viinin energiajuomapulloon. Tällä kerralla eräs toinen perheenäiti oli tehnyt Amazon-sivuilta hyödyllisen ostoksen, jonne juoman pystyi myös piilottamaan.

Hayleigh Quinn -niminen nainen on julkaissut hänen Twitter-kanavallaan kuvia hänen äidistään, joka on alkoholin salakuljettamisen mestari. Hänellä näytti olevan mukanaan sateenvarjo, joka osoittautui kuitenkin myöhemmin viinin salakuljetuspaikaksi.

Amazon-verkkokaupassa kyseistä sateenvarjolta näyttävää taskumattia myydään noin 17 dollarin hinnalla. Sateenvarjo ei näytä mitenkään tavanomaisesta sateenvarjosta poikkeavalta tai epäilyttävältä, mutta aurinkoisella säällä se saattaa herättää muutamia kysymyksiä seurueessa, jossa taskumatista ei tiedetä.