Cheryl Cole tiukassa mekossa – ensikertaa raskauden aikana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodissa raskaana olevia tähtiä on seurattu aina hyvin tarkasti ja sitä miten he pukeutuvat raskautensa aikana. Toisin kun esimerkiksi raskausvatsaansa esitelleet Beyonce, Chrissy Teigen tai Kim Kardashian, laulaja Cheryl Cole on pysynyt hyvin kaukana kameroista koko raskautensa ajan.

33-vuotias Cheryl Cole odottaa hänen 23-vuotiaan poikaystävänsä Liam Paynen kanssa pariskunnan ensimmäistä lasta. Cole ei ole varmistanut medialle hänen vatsansa pyöristymisestä huolimatta sitä, että hän on raskaana. Nyt uuden mainoskuvan myötä asiaan tuli kuitenkin viimein selkeys Colen esinnyttyä kuvassa tiukassa trikoomekossa.

Cheryl Cole on mukana kosmetiikkajätti L’Oreal Parisin uudessa kampanjassa, joka juhlii naisten ja miesten kauneutta ja erilaisuutta. Mainosvideolla nainen säteilee todella onnellisen ja itsevarman näköisenä esitellessään vatsaa tiukassa vartaloa myötäilevässä mekossa.