Miehet paljastivat parhaan esileikin – jokainen nainen osaa tämän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet haluaisivat varmasti kuulla uuteen sänkykumppaniin tutustuessa mistä toinen pitää ja mikä saa hänet kiihottumaan. Nyt Reddit-sivustolla on käyty mielenkiintoista keskustelua siitä, mitä naiset voisivat tehdä ennen seksiä saadakseen miehet syttymään.

Miehet kertoivat mistä naisen tekemistä asioista he innostuvat ja mikä on heidän mielestään parasta esileikkiä. Kävi ilmi, että vastaukset olivat hyvin yksinkertaisia ja sellaisia, jotka moni nainen jo ajattelemattaankin tekee.

Miesten mielestä paras asia mitä nainen voi tehdä ennen seksiä on yksinkertaisesti se, että nainen ottaa vaatteensa pois. Kutsuva ilme ja ylipäätään suostuminen seksiin olivat miesten mielestä paras asia mitä naiset voivat ennen sänkyyn menoa tehdä. Osa miehistä piti myös siitä, että riisumisen lisäksi pitkähiuksiset naiset laittoivat hiuksensa ponihännälle ikään kuin seksin tieltä pois.