Seksiviesti väärään numeroon – retostelulle nolo loppu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harva asia on niin kiusallista kuin se, että lähettää jonkin hyvin henkilökohtaisen viestin väärälle ihmiselle, jolloin viestin sisältö voi muuttua helposti melko epäsoveliaaksi. Tällä kerralla eräs mies teki todella surkuhupaisan virheen lähettäessään naiselle viestin, jonka piti mennä ystävälle.

Reddit-sivustolla on julkaistu kuva kiusallisesta viestiketjusta, joka pistää varmasti monta nuorta miestä suoraan sydämeen. Viestikentästä käy ilmi, että mies on onnistunut kutsumaan itsensä naisen luo kylään ja uskoo saavansa häneltä seksiä. Tästä iloiten mies päättää lähettää ystävälleen viestin.

Mies lähetti kaverilleen viestin, jossa hän kertoi tulevansa saamaan ihan pian seksiä. Viesti meni kuitenkin samalle naiselle, joka ei ollut miehen itsevarmuudesta seksin saamisen suhteen yhtään innoissaan. Mies pahoitteli tilannetta, mutta se oli liian myöhäistä naisen peruessa heti kutsunsa.

"Don’t come over" from cringepics