Huawei Watch 2 -älykello julkistettiin – soittaa puheluja ilman kännykkää

Digi Urheilu · Stara.fi

Huawei on tänään julkistanut Barcelonassa järjestettävillä Mobile World Congress -messuilla uuden Huawei Watch 2 -älykellonsa. Uudessa kellossa on nyt myös paikka SIM-kortille, joten sillä voi soittaa puheluja ja viestitellä ilman yhteyttä älypuhelimeen.

Älykellon toimintoja pyörittää Qualcomm Snapdragon Wear 2100 -prosessori ja sisäänrakennettu GPS-siru sekä integroitu antenni, joka tukee 4G-, GPS-, Wi-Fi-, Bluetooth- ja NFC-yhteyksiä. VoLTE-tuki ja kaksoismikrofoniratkaisu parantavat puhelujen kuuluvuutta. Käyttöliittymänä kellossa on uusi Android WearTM 2.0, joka mahdollistaa kellon käytettävyyden sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa.

Huawei Watch 2

Kelloon voi ladata musiikkia ja sillä voi myös striimata musiikkia verkon kautta. Huawei Watch 2 soveltuu aktiiviurheilijalle, sillä kellon sensorit mittaavat muun muassa etäisyyden, matkan pituuden, nopeuden, sykkeen, sykkeen vaihteluvälin, kalorikulutuksen ja askeleet.

Treenisovelluksen saa auki yhdellä klikkauksella. Valikoimassa on vaihtoehtoina rasvanpolttoa edistävä juoksuohjelma sekä cardio-juoksu, jossa kello ohjaa käyttäjäänsä syketason mukaan. Kello laskee jokaisen juoksun jälkeen hapenottokykyä kuvaavan VO2max-luvun perustuen GPS- ja syketietoihin sekä kertoo treenin vaikutuksista ja ehdotetun palautusajan.