Kaunotar ja Hirviö -traileriin lisättiin koomikko – hulvaton lopputulos

Elokuvat Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Disneyn uuden Kaunotar ja hirviö -elokuvan traileri on osoittautunut jättiläismäiseksi menestykseksi. Yhtiön mukaan se on noussut kaikkien aikojen eniten yhden vuorokauden sisällä katselukertoja keränneeksi traileriksi.

Kaunotar ja hirviö -elokuvan traileria katseltiin ensimmäisen 24 tunnin aikana peräti 127,6 miljoonaa kertaa. Nyt trailerista on tehty uusi huumorilla maustettu versio, jossa kaikkiin kohtauksiin on lisätty näyttelijä ja koomikko Eddie Murphy.

Eddie and the Beast -nimisessä trailerissa kiusoitellaan sillä ajatuksella, että Eddie Murphy olisi mukana uutuuselokuvassa. Yhden roolin sijaan mies esittää lukuisia eri hahmoja elokuvassa, johon tuo odottamattomalla tavalla koomisuutta. Tällaisen version elokuvasta moni voisi haluta oikeastikin nähdä.