Miss Iso-Britannia on nykyisin huipputimmi fitness-kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Leilani Dowding on tullut kotimaassaan tutuksi muiden muassa missinä, kolmossivun tyttönä ja televisiotähtenä. Aikoinaan hän oli kuitenkin mukana myös Miss Universum -kilpailuissa ja asuu nykyisin Los Angelesissa Hollywoodin liepeillä.

Eilen Leilani Dowding kuvattiin Hollywoodissa. Kävelylenkillä ollut kaunotar oli pysähtynyt hetkeksi puhelimeen, ja samaan aikaan kuvaaja huomasi hänet. Leilani osoitti olevansa nykyisin huipputimmi fitness-kaunotar. Samalla reissulla kaunotar kävi myös hot joogassa.

Leilani Dowding voitti vuonna 1998 Miss Iso-Britannia -kilpailun ja edusti maataan Miss Universum -kilpailussa. Seuraavana vuonna hän poseerasi The Sun -lehden kolmossivun tyttönä. Menestyksensä ansiosta hän lopetti opiskelun ja ryhtyi kokopäiväiseksi malliksi. Sittemmin hän poseerasi topless-kuvissa yhdessä Melanie-pikkusiskonsa kanssa. Vuonna 2003 Leilani rankattiin FHM-lehdessä maailman 89. seksikkäimmäksi naiseksi. Viime vuosina hän on työskennellyt useissa englantilaisissa televisio-ohjelmissa.

Splash
Splash
Splash
Splash