Nämä kasvit makuuhuoneessa auttavat nukkumaan paremmin

Koti & Asuminen Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huonekasvit parantavat ilman laatua, minkä lisäksi ne lisäävät kodikkuutta ja näyttävät myös sisustuksellisesti hienoilta. Nyt on huomattu, että huonekasvit vaikuttavat positiivisesti myös siihen miten hyvin ihmiset nukkuvat yönsä.

Monet ihmiset haluaisivat nukkua hyvät ja pitkät yöunet, mutta eivät koe jostain syystä kuitenkaan pystyvänsä siihen. Ahdistuneisuus ja stressi pitävät mielen kiireisenä ja aiheuttavat monia uniongelmia. Ihmiset pystyvät kuitenkin tutkitusti lieventämään omia univaikeuksiaan tiettyjen huonekasvien avulla.

Naturetip-sivuston mukaan yllättävän monet huonekasvit auttavat ihmisiä saamaan tutkitusti paremmat ja syvemmät yöunet. Makuuhuoneeseen kannattaa hankkia esimerkiksi muratti, kultaköynnöstä, laventelia, gardenioita, jasmiinin kukkia tai Aloe Vera -kasvi.

Growing my bedroom #jungalow, a.k.a how I cope with the Trump presidency.

A post shared by @jadejournals on

#bedroomplant #aloevera #oxygenplant

A post shared by Eleanor Enon Bayot-Garcia (@enonbgarcia3) on

Fresh devil's ivy hanging from the ceiling. Come and get yours this weekend.

A post shared by Tiny Jungle On Beaufort (@tiny.jungle) on

#BreatheInBreatheOut it's #Thyme for #Lavender #Relaxing #herbaltea #blend

A post shared by Mademoiselle Notting Hill (@mademoisellenottinghill) on