Nyt se on totta! Nokia 3310 tekee paluun – tässä se viimein on!

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin brittisotilaasta, jolla on edelleen käytössä 17 vuotta käytössä ollut legendaarinen Nokia 3310 -matkapuhelin. Laite muistetaan loppumattomalta tuntuvasta akkukestostaan ja uskomattomasta kestävyydestään. Sittemmin paljastui, että Nokia 3310 on tekemässä paluun.

Tänään Barcelonassa järjestettiin lanseeraustilaisuus, jossa julkistettiin useita uusia puhelinmalleja, kuten Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6. Ne ovat kaikki Android-käyttöjärjestelmää käyttäviä puhelimia. Tilaisuuden päätteeksi tuli vuoroon odotetuin paljastus. Barcelonassa nimittäin esiteltiin kovasti jo etukäteen kohuttu ja odotettu uusi Nokia 3310.

Nokia 3310
Nokia 3310
Nokia 3310
Nokia 3310

Uudessa Nokia 3310 -puhelimessa on peräti 22 tunnin puheaika ja kuukauden stand by -aika. Se on melkoinen saavutus nykyisten älypuhelinten aikakaudella. Luonnollisesti Nokia 3310 -puhelimessa on mukana myös matopeli, joka julkistettiin nyt samalla myös Facebook Messengerin pelinä.

Venturebeat.com kertoi jo aiemmin, että sen saamien tietojen mukaan Nokia 3310 -puhelimen seuraajan hinta tulee olemaan vain 59 euroa. Tilaisuudessa laitteen hintaa ei kerrottu.

Nokian puhelinten tuotemerkin nykyisin omistava HMD Global lanseerasi taannoin Kiinassa uuden nokialaisen, jonka kerrottiin saaneen valtavasti ennakkotilauksia.