Pikaruokaketju yllätti ystävänpäivänä – kukkalähetys täynnä friteerattua kanaa

Ruoka · Tim Isokivi

Monet muistivat ystävänpäivänä rakkaita ja läheisiään kukilla. Tänä vuonna pikaruokaketju Kentucky Fried Chicken tarjosi asiakkailleen mahdollisuuden antaa maukkaamman lahjan ystävälle, jota kukat eivät kiinnosta yhtä paljon kuin ruoka.

Uuden-Seelannin Kentucky Fried Chicken lanseerasi nimittäin KFC-kukkalähetyksen. Kukkien sijaan paketti oli tietenkin täytetty friteeratulla kanalla.

Kanapuketteja oli myynnissä vain rajoitettu erä, ja nekin olivat saatavilla vain KFC:n Aucklandissa sijaitsevasta toimipisteestä. Jos tuotteen suosio nousi tänä vuonna tarpeeksi suureksi, voidaan samanlaisia tarjota ensi vuonna mahdollisesti muuallakin.

 

The best smelling Bouquet this Valentine’s Day is sure to be the KFC Bouquet. With only a limited number being made, we’…

Publié par KFC sur samedi 11 février 2017