Tätä on 280-kiloisen naisen elämä – ei mahdu edes henkilöautoon!

Lifestyle Ohhoh! Terveys · Terhi Piiroinen

Maanantaisin TLC-televisiokanavalla esitettävä Hengenvaarallisesti lihava -sarja seuraa vakavasti ylipainoisten ihmisten taistelua lihavuutta vastaan. Peräti 300-kiloiset henkilöt joutuvat muuttamaan koko elämäntyylinsä. Yksi ohjelmaan osallistuneista on Kirsten-niminen nainen.

Yhdysvaltojen TLC on nyt julkaissut videopätkän Kirstenin elämäntilanteesta ennen laihdutusleikkausta. Nainen oli niin suurikokoinen, ettei mahtunut edes tavalliseen henkilöautoon. Hän on viettänyt suurimman osan ajastaan sängyssä maaten ja syöden, joten pelkästään autolle liikkuminen vastaa suurta urheilusuoritusta.

Kun 280-kiloinen Kirsten viimein saa itsensä auton penkille, ei ovi mahdu kiinni. Hengenvaarallisesti lihava -televisiosarjassa mukana olevat ihmiset kärsivät yleensä mielenterveysongelmista, jotka ovat edesauttaneet painon kertymistä omalta osaltaan. Kirstenin tarina nähdään sarjan viidennellä tuotantokaudella. Suomessa esitetään parhaillaan neljättä tuotantokautta.