Sons of Anarchy -tähti vaihtaa moottoripyörän miekkaan – King Arthur -elokuvan traileri julki

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuningas Arthurin legendasta on tehty vuosikymmenten ajan kymmeniä elokuvia. Tänä vuonna ensi-iltansa saa uusin tulkinta, jonka on ohjannut Snatch – hävyttömät ja Sherlock Holmes -elokuvista tunnettu Guy Ritchie.

King Arthur: Legend of the Sword -elokuvan pääroolissa nähdään moottoripyörät miekkaan vaihtanut Sons of Anarchy -tähti Charlie Hunnam. Mies esittää Arthuria, jonka kuninkaallinen sukuperä selviää hänen onnistuessa vetämään myyttisen Excalibur-miekan irti kivestä.

Elokuvan tuore traileri on katsottavissa verkossa. Hunnamin ohella päärooleissa nähdään Jude Law, Àstrid Bergès-Frisbey ja Eric Bana. King Arthur: Legend of the Sword saa ensi-iltansa Iso-Britanniassa 12. toukokuuta.