Hämmentävä trendi leviää – nyt syödään appelsiineja suihkussa

Lifestyle Ruoka · Tim Isokivi

Joillain ihmisillä on tapana juoda suihkussa olutta, mutta nyt verkossa on kohistu terveellisemmästä herkuttelusta peseytymisen ohella. Tuorein trendi sosiaalisessa mediassa on nimittäin appelsiinien syöminen suihkussa.

Intohimoisimmat suihkuappelsiinien syöjät löytyvät Redditin ShowerOrange -osiosta. Se perustettiin noin vuosi sitten erään käyttäjän hehkutettua sivustolla appelsiinien syömistä suihkussa. Muutkin ihmiset kokeilivat samaa ja ihastuivat epätyypilliseen itsensä hemmottelun muotoon.

– Kuvitelkaa: Revitte kylmän ja tuoreen appelsiinin kappaleiksi paljain käsin. Annatte mehun virrata vartalollanne. Ei huolta siitä, että sotkisit itsesi. Revit hedelmän kappaleiksi ja alat järsimään sitä kuin kannibaali, joka ei ole syönyt viikkoon!, suihkuappalesiinien syöntiä kuvailtiin.

Monet ovat myös alkaneet jakamaan verkossa kuvia, joissa he nauttivat appelsiineista suihkussa. Redditin ShowerOrange-osiolla on toistaiseksi jo yli 9.000 seuraajaa.

 

View post on imgur.com

My first shower orange //A lemon-person from ShowerOrange

I was my first time and it was A WE SOME from ShowerOrange