Jänis ja kilpikonna juoksukilpailussa – voittaja selvitettiin viimein

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikkien tuntemassa klassikkosadussa jänis ja kilpikonna kilpailevat keskenään siitä kumpiko juoksee nopeammin tietyn matkan maaliin saakka. Yllättävän loppuratkaisun tarinaan kirjoitti aikoinaan kreikkalainen Aisopos, joka on saattanut olla totuuden lähteillä arvellessaan, että kilpikonna voisi todella pärjätä vikkelälle jänikselle.

Kerroimme taannoin Thaimaassa kuvatusta juoksukilpailusta, jossa kilpikonna ja jänis mittelivät juoksukilpailun keinoin. Tällöin kilpikonna yllätti katsojat ja voitti kisan jäniksen keskittymisen herpaantuessa. Nyt samanlainen kilpailu on järjestetty Los Angelesissa, josta kisa esitettiin Facebook-seuraajille reaaliajassa.

Jäniksen ja kilpikonnan tuli kulkea muutaman metrin mittainen rata maaliviivalle saakka. Kilpikonna oli jälleen ylivoimainen ylittäessään maaliviivan ensimmäisenä. Jänistä kiinnosti kisaamisen sijaan juoksurataa enemmän sen vieressä oleva ruohikko, jossa jänis istuskeli ilman mitään kiirettä eteenpäin.

Tortoise vs Hare LIVE

LIVE: Tortoise vs Hare race! Place your bets.

Publié par Super Deluxe sur mercredi 15 février 2017